Dine data

Ditt personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsiden www.guardit.no

Ønsker du mer informasjon vedrørende vår behandling av personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss. Du kan bruke skjemaet på denne siden eller ta kontakt direkte:

Personvernansvarlig:

Kristine Tveito
GuardIT Tveito Informasjonssikkerhet ENK
org.nr.: 919 123 869 MVA
Rådhusgata 1, 3126 Tønsberg
(+47) 906 59 556
tveito@guardit.no

Det er du som eier dine egne personopplysninger

Vi tar vare på dine personopplysninger etter de norske reglene om personvern. Du velger selv om du vil gi oss informasjon og hvilken. Det er viktig at du forstår hva du gir fra deg og hvordan vi bruker informasjonen. Du kan når som helst slette eller endre opplysningene vi har om deg. Bare ta kontakt med oss. Vi samler informasjon om kunder og potensielle kunder:

  • Via våre kontaktskjemaer for å komme i kontakt med deg som kunde
  • Om du ringer, sender e-post eller chat-melding til oss kan vi lagre nummeret, e-post eller navn for oppfølging.
  • Hvis du oppretter et kundeforhold med GuardIT, vil vi opprette en kundemappe, som vil inneholde informasjon vi trenger for å gjennomføre oppdraget

Vi leverer ikke personopplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke.
Hvilke personopplysninger bruker vi og hvor hentes de fra:

  • E-post adresser, navn og telefonnummer i våre kontaktskjemaer
  • Data om trafikken på nettsidene våre via Google Analytics, Monster Insights og Yoast SEO. (Vi ser metadata om din aktivitet på våre sider. Det betyr at vi kan se hvor lenge du er på siden, hvilke sider du besøker og informasjon om hvor i verden du befinner deg. Disse opplysningene vil ikke knyttes til noen identifiserbar informasjon, og vil kun inngå som en del av statistikken i Google Analytics eller lignende.)

Dine rettigheter inkluderer:

  • Kreve innsyn i hvilke personopplysninger vi har og hvordan vi behandler dem.
  • Kreve retting, sletting eller begrensninger i behandlingen av personopplysninger etter reglene i personopplysningsloven.
  • Trekke ditt samtykke tilbake.
  • Klage hvis du mener vi ikke har ivaretatt dine rettigheter.
  • Vi håper du først vil ta kontakt med oss, men om du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger gjøres det til Datatilsynet. (Mer detaljert informasjon om dine rettigheter finner du på datatilsynet.no)

Opplysningene lagres på våre datamaskiner. Vi bruker pr. i dag ingen leverandører til å distribuere nyhetsbrev eller annen kommunikasjon.

Henvendelse

Personvern

Har du spørsmål angående hvordan vi behandler personopplysningene dine? 

Hva er spørsmålet ditt? Eller kanskje du bare vil gjøre oss oppmerksomme på en feil.